INTERIOR

Hyde Mansion Clubhouse, Guangzhou, China

The interior design of this 1,100 sq. m. elegant clubhouse aligns with the design intent of the entire development – recreating the deluxe lifestyle of London’s Hyde Park. From exterior to interior, every detail of this project is suffused with elegance and luxury.

A number of factors are considered for the design – the layout of the functional areas, the interior architecture itself and the overall atmosphere – in the pursuit of the contemporary British lifestyle for the Hyde Mansion. The overriding design intent was to create an elegant and comfortable space for residents and their guests through this understated luxury interiors, accented by compelling “United Kingdom chic” details.

The key functions of the clubhouse are located underground. By extending the entryway into a covered area nearby, the sense of openness is dramatically increased in the refined space. In addition, RLP designers turned the central atrium space into a stunning highlight: an outdoor park extending the clubhouse’s leisure areas to the exterior. The central atrium also creates a space where the British afternoon tea culture is introduced. The VIP room and a cooking room are also located around the atrium, enhancing their accessibility and comfort.

RESIDENTIAL

Hyde Mansion Clubhouse, Guangzhou, China

The interior design of this 1,100 sq. m. elegant clubhouse aligns with the design intent of the entire development – recreating the deluxe lifestyle of London’s Hyde Park. From exterior to interior, every detail of this project is suffused with elegance and luxury.

A number of factors are considered for the design – the layout of the functional areas, the interior architecture itself and the overall atmosphere – in the pursuit of the contemporary British lifestyle for the Hyde Mansion. The overriding design intent was to create an elegant and comfortable space for residents and their guests through this understated luxury interiors, accented by compelling “United Kingdom chic” details.

The key functions of the clubhouse are located underground. By extending the entryway into a covered area nearby, the sense of openness is dramatically increased in the refined space. In addition, RLP designers turned the central atrium space into a stunning highlight: an outdoor park extending the clubhouse’s leisure areas to the exterior. The central atrium also creates a space where the British afternoon tea culture is introduced. The VIP room and a cooking room are also located around the atrium, enhancing their accessibility and comfort.