INTERIOR

Dongshan Tiandi, Guangzhou, China

Dong Shan Tian Di is a luxury residential development located at Dong Shan District in Guangzhou , China; a district with strong traditional southern China living culture in progress of urban renewal. Designers intend to express these unique cultural personalities through thoughtful interior architecture in an artist approach, creating a sky villa with multi-dimensional visual excitement.

Overall spatial experience started with an unfolded space at the main foyer, designer doubled the floor space by moving the main entrance from the top level to lower level; this spatial connection echoed harmoniously with the transparent private staircase linking the entire villa space. Different living functions are visually separated yet connected by art installation and translucent fixtures; allowing a welcoming social space for the owner with exclusive privacy.

Use of natural and glitzy reflective materials, such as the crystalized feature wall and floating chandelier embraced a glamourous living space reflecting owner’s personal taste; especially the private swimming on roof top overlooking the impressive view of the district further express owner’s luxurious lifestyle. 

RESIDENTIAL

Dongshan Tiandi, Guangzhou, China

Dong Shan Tian Di is a luxury residential development located at Dong Shan District in Guangzhou , China; a district with strong traditional southern China living culture in progress of urban renewal. Designers intend to express these unique cultural personalities through thoughtful interior architecture in an artist approach, creating a sky villa with multi-dimensional visual excitement.

Overall spatial experience started with an unfolded space at the main foyer, designer doubled the floor space by moving the main entrance from the top level to lower level; this spatial connection echoed harmoniously with the transparent private staircase linking the entire villa space. Different living functions are visually separated yet connected by art installation and translucent fixtures; allowing a welcoming social space for the owner with exclusive privacy.

Use of natural and glitzy reflective materials, such as the crystalized feature wall and floating chandelier embraced a glamourous living space reflecting owner’s personal taste; especially the private swimming on roof top overlooking the impressive view of the district further express owner’s luxurious lifestyle.