INTERIOR

Cosmos, Chengdu, China

Inspired by the pursuance of lohas lifestyle with appreciation to nature of Chengdu region, designer has successfully created a comfortable yet functional living space tailored for vibrant young professionals target segment at the Cosmos, a high-end residential development at the city centre of Chengdu.

Designer tactfully embraced all necessary living functions within this 35 square metres show studio; living room cum dining function, working area, open kitchen, bathroom as well as bedroom were well displayed. Storage function was addressed by the introduction of raised platform connecting to window seal; which also visually separated the living and bedroom function and as well created a full height window for the bedroom enables penetration of natural lights through. Spatial experience is enriched by the use of mirror installed along the living space, visually unfold the interior space; combined with the wood grin and earth tone finishes created a cozy homey paradise.

RESIDENTIAL

Cosmos, Chengdu, China

Inspired by the pursuance of lohas lifestyle with appreciation to nature of Chengdu region, designer has successfully created a comfortable yet functional living space tailored for vibrant young professionals target segment at the Cosmos, a high-end residential development at the city centre of Chengdu.

Designer tactfully embraced all necessary living functions within this 35 square metres show studio; living room cum dining function, working area, open kitchen, bathroom as well as bedroom were well displayed. Storage function was addressed by the introduction of raised platform connecting to window seal; which also visually separated the living and bedroom function and as well created a full height window for the bedroom enables penetration of natural lights through. Spatial experience is enriched by the use of mirror installed along the living space, visually unfold the interior space; combined with the wood grin and earth tone finishes created a cozy homey paradise.